HOUTINTERIEUR

ALLES VOOR PARKETVLOEREN, PLANKENVLOEREN, WANDEN EN PLAFONDS

Carnotstraat 112 - Antwerpen - Tel. 03/236.09.15

Bel voor GRATIS offerte
0494/21.01.42
of 03/236.09.15
SHOWROOM
Alle dagen van 10 tot 18 uur
Middagsluiting van 12u15 tot 13u30
Zondag en Maandag gesloten

Waar vindt u parket? Antwerpen!

Bent u op zoek naar parket? Antwerpen biedt u de beste keuze. Een parketvloer staat chic en klassiek. Mogelijk hebt u al een parketvloer. Indien dit niet het geval is, is de kans groot dat u er een wil laten leggen.

Dit kan op verschillende manieren, zo bestaan er:

  • parket tegels
  • visgraat parket
  • eiken parket

Vaak denken mensen bij parket maar aan een ding: de prijs. Parket is zoveel meer. Een parketvloer staat voor verscheidenheid en daar willen we in dit artikel aandacht aan besteden.

Wat is het best: parket tegels, visgraat parket of eiken parket?

Parket tegels

Parket tegels bestaan in ruime keuze, bijvoorbeeld houten tegels die door middel van een kliksysteem kunnen worden geplaatst.

Voor welk product u kiest, is afhankelijk van de bestemming van de tegels.

Houttegels met een kliksysteem zijn makkelijk om te plaatsen en hebben de echte warme uitstraling die u enkel van echt hout mag verwachten. Parket tegels van echt hout bestaan in verschillende prijsklassen. Ze zijn gemakkelijk om te plaatsen en geven uw woonkamer een echt warme look.

Visgraat parket

Iedereen is bekend met visgraat parket. De naam verwijst naar het patroon waarin massief eiken parket gelegd wordt. Dit is een klassiek patroon dat zeer stijlvol oogt. Het wordt al eeuwenlang gebruikt. Dit soort parket is niet alleen mooi, het kent tevens een lange levensduur. Visgraat parket is niet goedkoop van prijs. Parket dat tientallen jaren meegaat, is dit echt wel waard, het is een investering voor jaren.

Eiken parket

Eiken parket is het meest veelzijdige, klassieke en bekende parket. Eik is duurder dan vuren of grenen parket. Het is echter duurzamer en sterker. Het is het meest traditionele parket. Afhankelijk van het gebruikte hout is er een verschil in prijs. Parket van de beste kwaliteit is immers duurder dan materiaal van iets mindere kwaliteit. Een eiken parketvloer is ook makkelijk in te kleuren.

Wat is de prijs? Parket bestaat in verschillende soorten

Wie beslist heeft om een nieuwe parketvloer te laten leggen, gaat op zoek naar de beste prijs. Parket bestaat in verschillende soorten zoals hierboven beschreven.

Net daarom is het belangrijk om de prijzen van de verschillende producten met elkaar te vergelijken. Zo krijgt u niet alleen een indruk van de prijs, maar ook van de kwaliteit en de vele mogelijkheden van parket. Antwerpen, Houtinterieur met zijn ruime en volledige showroom kan u hier vakkundig adviseren.

Parket Antwerpen in eik door Houtinterieur